Intake

In het eerste gesprek vindt de intake plaats. Dit is een gesprek gericht op het verzamelen van de benodigde informatie om een beeld te krijgen van jouw klachten, persoonlijkheid en achtergrondinformatie. Met behulp van deze informatie kan een behandelplan worden gemaakt.

Na de intake volgt er een adviesgesprek waarin ik – indien van toepassing – de diagnostische classificatie (DSM-5 diagnose) en het behandelplan met je zal bespreken. Wanneer je je hierin kunt vinden start daarna de behandeling.

Behandeling

Mijn behandeltrajecten bestaan uit gemiddeld vier tot tien sessies. Ik werk hierbij vanuit een cognitief-gedragstherapeutisch kader en maak in de behandeling vaak gebruik van EMDR. Daarbij ga ik uit van jouw huidige klachten en huidige leefsituatie en zal ik je regelmatig vragen om tussen de sessies in ook thuis aan de slag te gaan met oefeningen, bijvoorbeeld om vermijdingsgedrag en angst te verminderen.

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden via het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@veer-kracht.net. In deze mail vermeld je je naam, telefoonnummer en reden van aanmelding. Ik neem dan binnen enkele werkdagen contact met je op.

Klachtenregeling

Ik ben aangesloten bij de klachtenregeleling van de NVGzP. Het kan zijn dat je niet tevreden bent over de gang van zaken of iets anders had verwacht. Indien dit bij jou het geval is hoor ik dat graag en probeer ik samen met jou te zoeken naar een oplossing. Mochten wij er samen niet uitkomen dan kun je voor informatie of het indienen van een klacht terecht bij de NVGzP. Hier vind je meer informatie over deze klachtenregeling.